Блог

Работна посета на Фондот за иновации и технолошки развој претставуван од директорот Јован Деспотовски

03/07/2020 Види повеќе

Индустри Сервис, Македонска компанија со Европска цел: „Почитуван, ценет и добро платен вработен“

30/06/2020 Види повеќе

Свеж или зготвен зеленчук

26/06/2020 Види повеќе

Индустри Сервис пријател на заедницата

24/06/2020 Види повеќе

Светски ден на гастрономијата

26/06/2020 Види повеќе

Интервју за порталот Фактор - Филип Смилковски

02/06/2020 Види повеќе

Отвoрање - Централна кујна Скопје

21/05/2020 Види повеќе