Блог

Безбедност на храната во текот на летните месеци

13/07/2021 Види повеќе

Правилната и балансирана исхрана ја штити кожата од штетните УВ зраци - Како до убав и здрав летен тен

01/06/2021 Види повеќе

Хидратација на организмот за време на летниот период

07/05/2021 Види повеќе

ISO 45001:2018 Сертификација за систем за управување со безбедност и здравје при работа

14/04/2021 Види повеќе

БОСИЛОК – поддршка на здравјето

05/04/2021 Види повеќе

Постот е вид на детоксикација на организмот

17/03/2021 Види повеќе

Дури и малите промени во вашата исхрана може да имаат влијание врз квалитетот на животот.

02/03/2021 Види повеќе

Комплетно опремена кантина за послужување во новиот објект на компанијата Гересхајмер во ТИРЗ „Бунарџик” во Скопје.

26/01/2021 Види повеќе

Успешен почеток на новата 2021 година!

22/01/2021 Види повеќе

Без двоумење го препорачувам Индустри Сервис - Со посветеност и квалитетно работење, напредокот и успехот во компанијата се неизбежни

13/07/2020 Види повеќе