Кариера

Добре дојдовте на нашата страница посветена на Вашата кариера

Индустри Сервис ДОО – Скопје е Друштво кое управувањето со својот човечки потенцијал го смета како основен темел на својот успех и се стреми да креира работна средина претпочитана од своите вработени. Основна политика на Друштвото е да селектира, развива, вреднува и управува со персоналот согласно современите стандарди и во согласност со принципот на еднакви можности за вработување и работа.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим и да работите во добро организирана и динамична работна средина, Индустри Сервис Ви нуди можност да аплицирате и да одберете работна позиција за која имате соодветни квалификации и способности.

Во Индустри Сервис може да аплицирате на следниов начин

About
About

Работна позиција за која аплицирате:

Подружница во која аплицирате: